Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

AGA EN HET MILIEU

zijn aga fornuizen milieuvriendelijk?

A image of nature is displayed with the AGA logo

Bij AGA zijn we ons ervan bewust hoe belangrijk recyclen is. Sterker nog, sinds de tijd dat we de eerste AGA's produceerden, ruim 70 jaar geleden, hebben we voor elke nieuwe AGA 70% kringloopmaterialen gebruikt. 's Werelds beroemdste fornuis bestaat uit versnellingsbakken, goten, oude machines, fornuizen, deurbeslag, putdeksels, lantaarnpalen en nog veel meer.

De AGA staat bekend om zijn duurzaamheid; er kan jarenlang op gekookt worden. Daarom zeggen sommigen dat een AGA een leven lang meegaat. En sommige AGA-gebruikers meten zich graag met anderen over hoe oud hun fornuis wel niet is. In de loop van hun leven kopen mensen gemiddeld drie of vier fornuizen. Een AGA hoeft u maar één keer te kopen.

De duurzaamheid van de AGA is goed voor het milieu. In de wegwerpcultuur van tegenwoordig zijn er weinig andere producten die zóveel jaren probleemloos meegaan. In tegenstelling tot andere soorten fornuizen, zijn de fornuizen van AGA bijna volledig te hergebruiken. De oude AGA's kunnen worden omgesmolten om nieuwe AGA's te produceren. Daarom liggen er zelden AGA's op het stortterrein.

AGA zet zich in voor het milieu en voor ethische projecten. Elke AGA wordt in Engeland vervaardigd, door mensen met een toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en aandacht voor details. De werknemers zijn trots op de fornuizen die ze maken. Het komt dan ook vaak voor dat drie generaties van dezelfde familie met plezier zij aan zij werken.

BEKIJK ONZE FORNUIZEN

Brochure aanvragen

Uw AGA dealers

's Werelds meest geliefde fornuis

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.