Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

ERVAAR een AGA 

DE IDEALE kennismaking VOOR IEDEREEN DIE EROVER DENKT EEN AGA TE KOPEN

A Dual Control AGA in White is pictured within a modern kitchen

Wie echt wil weten hoe een AGA je leven verandert, kan dit het best zelf ervaren. Breng een bezoek aan uw lokale AGA dealer waar een team van experts u kennis laat maken met de vele mogelijkheden van de AGA fornuizen.  Dotted _line

UW PERSOONLIJKE tour

AGA heeft altijd synoniem gestaan voor overheerlijk eten. Tijdens een gratis uitleg en demonstratie met één van onze specialisten ontdekt u waarom het AGA fornuis met warmteopslag het gemakkelijkste en meest veelzijdige fornuis in gebruik is. Bezoek een AGA dealer en ontdek hoe eenvoudig het is om met een AGA oven te grillen, roosteren, stomen, bakken, braden én nog veel meer.

Dotted _line

aga kookdemonstraties

Een Traditionele AGA, een AGA Dual Control, een AGA Total Control of de nieuwe AGA City60? Er is altijd een AGA die aan aan uw culinaire wensen voldoet! De AGA biedt flexibiliteit met een minimum aan energieverbruik!

Tijdens een kookdemonstratie laat een specialist u zien hoe het fornuis met het gietijzeren hart werkt en hoe u de heerlijkste gerechten kunt bereiden. U maakt kennis met basistechnieken en u ontvangt eveneens  tips voor meer geavanceerde technieken om u te helpen culinaire hoogstandjes te bereiden.

U krijgt tijdens de demonstraties natuurlijk ook het eten te proeven! U zult versteld staan van de overheerlijke resultaten.

Vragen over welke AGA het best aansluit bij uw levensstijl kunnen tijdens een demonstraties ook worden beantwoord.

U keert ongetwijfeld huiswaards met het heerlijke, warme AGA-gevoel, met een duidelijker beeld waarom AGA bezitters zo lyrisch over hun AGA zijn, en met de informatie die u nodig hebt om de juiste AGA voor uw omstandigheden te kiezen.Dotted _line

Uw AGA dealers

Hoe een AGA werkt

Kookdemonstraties

Brochure aanvragen

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.