Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

AGA 60

De AGA 60 geeft iedereen, ongeacht waar u woont of het oppervlakte van uw keuken, de mogelijkheid om de perfect passende AGA te vinden. 

De AGA 60 biedt alles wat u van een AGA verwacht, maar in een kleinere, stadsvriendelijke verpakking. Dit AGA-fornuis is slechts 60cm breed - dezelfde breedte als een inbouwfornuis of een standaard keukenkastje - en daarmee uitermate geschikt voor kleinere ruimtes.

Net als alle andere iconische AGA-fornuizen is de 60 vervaardigd uit gietijzer en wordt tijdens het koken gebruik gemaakt van stralingswarmte. Hierdoor smaakt het eten nog lekkerder doordat al het goede behouden blijft.

De nieuwe AGA 60 is verkrijgbaar in twee stijlen - een strak, eigentijds design en een traditioneel ontwerp.  

De AGA 60 heeft twee ovens voor bakken, braden en sudderen. Het traditionele model komt in twee uitvoeringen; u kunt kiezen voor de bekende elektrische AGA kookplaat of voor een gas kookplaat; het eigentijdse model komt in één uitvoering - elektrische ovens en de elektrische AGA kookplaat.   

Welk model u ook kiest, u hoeft, dankzij de optionele programmeerfunctie, niet te wachten tot het fornuis is opgewarmd.

In de winter kunt u genieten van die aangename AGA-warmte in de keuken en in de zomer kunt u uw AGA 60 aan- en uitzetten wanneer u dat wilt.  

De AGA 60 is hét bewijs dat u niet op het platteland hoeft te wonen, een hond hoeft te hebben of een landbouwer moet zijn om van een AGA te kunnen genieten. 

Bekijk hier hoe een AGA 60 werkt.

Uw AGA dealers

Brochure aanvragen

Hoe een AGA werkt

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.