Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

AGA Modules

Maak uw AGA-fornuis nog veelzijdiger met een aanbouwmodule of een losstaande module - de ideale partner voor de door u gekozen AGA.

aaNBOUWMODULE

De inbouwmodule geeft u nog meer kookmogelijkheden en flexibiliteit. De oven werkt onafhankelijk van uw AGA-fornuis en biedt u een conventionele oven en de keuze uit een 4-zones elektrische kookplaat of een 4-pits gasplaat.

De aanbouwmodule past als ideale kookpartner perfect aan de linkerzijde van uw AGA warmteopslag fornuis. Verkrijgbaar in zowel gas-elektro als geheel elektrisch, de temperatuurbediening is handig en eenvoudig in gebruik. 

Verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij uw AGA fornuis. Soms zijn in bepaalde licht- en temperatuuromstandigheden kleine kleurvariaties te zien tussen de aanbouwmodule en de AGA zelf.

LOSSTAANDE MODULE

De losstaande module is ontworpen om vrij en flexibel op elke plek in de keuken te staan.

Als aanvulling op de convectie oven is er keuze uit een elektrische kookplaat of een 4-pits gaskookplaat. Er is ook een geïntegreerde, snel reagerende keramische grill die het eten gelijkmatig en met een minimaal vochtverlies kookt. De elektrische keramische kookplaat is eenvoudiger schoon te maken, terwijl de 4-pits kookplaat direct warmte geeft wanneer u het nodig heeft. 

De modules zijn verkrijgbaarin gas-elektro of geheel elektrisch, en u hebt de keuze uit verscillende badges en kleuren die bij uw AGA fornuis passen.

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.