Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

AGA Total Control

De AGA Total Control is een AGA warmte-opslag fornuis met meer flexibiliteit. Een Brits icoon in een vernieuwd jasje klaar voor de 21ste eeuw.

Stond een AGA fornuis altijd aan, de introductie van de AGA Total Control brengt hier verandering in. 

Ze zien er hetzelfde uit als een traditioneel AGA-fornuis en het eten wordt gekookt met dezelfde stralingswarmte. Maar onder de geëmailleerde gietijzeren buitenkant ligt een state-of-the-art technologie.

Dankzij deze nieuwe techniek kan de nieuwe generatie elektrische AGA Total Control fornuizen aan en uit worden gezet met één druk op de knop. En dankzij de snelle opwarming is de AGA Total Control volledig flexibel. 

Met dit bedieningspaneel kunnen de kookplaten en ovens individueel worden bediend. Met het bedieningspanel kunt u ook instellen dat de oven zeven dagen per week, een of twee keer per dag, automatisch inschakelt. 

U kunt nog steeds genieten van die bijzondere AGA-warmte in de winter terwijl u het energieverbruik beheerst. In de zomermaanden kunt u ervoor kiezen het AGA-fornuis uit te zetten en te koken met individuele kookplaten en ovens wanneer u deze nodig heeft.

*Ovens voor bakken, braden en sudderen. 

Bekijk hier hoe een AGA Total Control werkt.

Uw AGA dealers

Waarom een AGA zo geliefd is

Kookdemonstraties

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.