Sales: Verkoop: 0180 64 70 00
Service: 085 488 4773

AGA kookgerei

AGA Cookshop Logo
Het kookgerei van AGA is opvallend, elegant en van een hoge kwaliteit. Het is door AGA ontworpen met oog voor de kleinste details zodat u bent verzekerd van jarenlang kookplezier. Van hoge kwaliteit pannen, tot het mooiste aardewerk en een assortiment van leuk en praktisch keukentextiel - voor elke kok en elk fornuis hebben we passend kookgerei.

Bekijk de AGA Cookshop brochure
Dotted _line

AGA ROESTVRIJSTALEN PANNEN

An AGA Stainless Steel pan

Elke pan is uitgevoerd met een zware bodem voor maximale benutting van de warmte, met een profiel dat naar de warmtebron toetrekt voor optimaal contact met de kookplaat. Het unieke ontwerp van de deksel maakt stapelen in kast of oven gemakkelijk.

Als u optimaal wilt profiteren van de 'voedselvriendelijkheid' van uw AGA fornuis, gebruikt u de ovens zoveel mogelijk. Daarom kunt u onze stijlvolle roestvrij stalen pannen gemakkelijk in de sudderoven stapelen. Zo wordt de ovenruimte ook optimaal benut. Elke pan is vaatwasserbestendig.

Dotted _line

AGA Cast Aluminium cookwareAGA GIETALUMINIUM PANNEN

De 6mm dikke bodem van de AGA gietaluminium pannen zorgt voor een snelle en gelijkmatige warmteverdeling en warmtebehoud. De pannen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag die is opgebouwd uit drie verschillende lagen, en die krasbestendig en gemakkelijk te reinigen is. Geschikt voor alle warmtebronnen behalve inductie.Dotted _line

AGA keramische pannenAGA Ceramic Coated cookware

Licht maar robuust maakt dat deze pannen door iedereen te gebruiken zijn. De hoge kwaliteit, roestvrijstalen bodem van dit pannenassortiment zorgt voor uitstekende warmtegeleiding en houdt de warmte goed vast - een uiterst energiezuinige pannenkeuze. Bovendien zijn de pannen de pannen aan de binnen- en buitenkant voorzien van een keramische anti-aanbak laag; eten blijft niet aan de pannen plakken en de pannen zijn gemakkelijk te reinigen. De pannen hebben ook stevige handvaten die verwijderd kunnen worden - heel handig om gerechten op de kookplaat te beginnen en dan in de oven te schuiven.Dotted _line

AGA Cookware EssentialsESSENTIËLE AGA accessoIRes

Haal het meeste uit uw AGA met onze reeks AGA Essentials, een serie van stijlvolle keukenaccessoires het koken gemakkelijker maken. In de AGA Essentials vindut u zowel bakplaten, bakvormen en braadschotels die rechtstreeks op de ovengeleiders kunnen worden geplaatst, als ons handige AGA Bake-O-Glide, een anti-aanbak ovenvoering, die u met een gerust hart in de vaatwasser kan stoppen en steeds weer opnieuw kunt gebruiken.Dotted _line

AGA TextIELAGA Textiles products

Ons keukentextiel is ontworpen om het rijke email van onze AGA en Rayburn fornuizen te complementeren. Onze ruime ovenhandschoenen en dubbele ovenwanten zijn aan de binnenkant voorzien van een beschermlaag tegen stoom en vet en geven u maximale bescherming; onze chef-pads kunnen worden gebruikt als pannenlap of onderzetter; en de kleurrijke schorten en theedoeken zijn vervaardigd van 100% katoen en complementeren uw AGA fornuis, pannen en andere accessories.

Dotted _line

AGA Kettles AGA Ketels

Bij AGA Cookshop vindt u ketels in allerlei maten en stijlen. Alle AGA ketels hebben een dikke bodem en brengen water snel aan de kook. Net als een AGA fornuis straalt een AGA ketel warmte en gezelligheid uit; u zult ongetwijfeld jaren lang plezier hebben van uw investering. 

 

Dotted _line

AGA BakWAARLoaf of bread cooked using AGA Bakeware

U vindt hier wat u nodig hebt voor goede bakresultaten, zoals bakblikken, broodblikken, springvormen, ovenschotels, quicheschotels, en onze populaire cake baker - de 'oven in uw oven'.  Ons mooie, duurzame en eenvoudig te reinigen bakwaar kan zowel in warmteopslag fornuizen als in conventionele ovens worden gebruikt. De zware kwaliteit van de blikken maken de baktijden korter en zorgen ervoor dat uw baksel gelijkmatig gaart.  

Dotted _line

AGA Cleaning productsAGA schoonmaakartikelen

Uw AGA werkt hard voor u en heeft af en toe ook wat zorg nodig. Om die toonzaal-glas van uw AGA te waarborgen bieden wij een aantal schoonmaakartikelen die u helpen met het schoonhouden van het email en de kookdeksels. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om warme oppervlakten te reinigen zonder strepen achter te laten of te beschadigen.

 

Dotted _line

AGA AARDEWERKAGA Accessories are pictured

Met een druk, alledaags leven als inspiratie en gehoor gevend aan uw vraag naar accessoires die zowel in de keuken als in de eetkamer passen, hebben wij een reeks stijlvlle en praktische aardewerken producten uitgebracht.Dotted _line

Brochure aanvragen

BEKIJK ONZE FORNUIZEN

Uw AGA dealers

Kookdemonstraties

AGA Social Media

Newsletter sign up | Join our email list to receive our latest news and offers

©2018 AGA is a trading name of AGA Rangemaster Limited
Registered in England & Wales under Registered Number 3872754.
Registered Office Address - Meadow Lane, Long Eaton, Nottingham, Nottinghamshire NG10 2GD, United Kingdom.