Deze heerlijke puddingkjes zijn in 16-18 minuten – ideaal om snel iets lekkers op tafel te zetten. Een bolletje roomijs erbij en smullen maar.

Ingrediënten
- 180g pure chocolade
- 180g boter
- 200g ruwe rietsuiker
- 1 theelepel vanille extract
- 3 eieren
- 100g bloem
- 2 eetlepels frambozen jam
- 6 frambozen
Recept voor 6 ramequin schaaltjes
Bereidingswijze
- Doe de chocolade en de boter in een pan en laat op laag vuur smelten.
- Bestrijk de ramequin schaaltjes met boter.
- Klop de suiker, eieren en vanille extract samen.
- Neem de pan van het vuur zodra de boter en chocolade gesmolten zijn en laat iets afkoelen.
- Giet het suiker, ei en vanille mengsel in de pan en meng met de chocolade en boter.
- Voeg de bloem toe en roer goed door.
- Voeg de jam toe en roer goed door.
- Vul de ramequin schaaltjes tot de helft met het mengsel; verdeel overgebleven mengsel gelijkmatig over de schaaltjes.
- Bak in 16-18 minuten op 170°C gaar.
- Garneer elk schaaltje met een framboos en serveer.