Smeuïge Falcon Chocolade Brownies

Falcon staat alom bekend voor een overheerlijk chocolade brownies recept. Falcon chocolade brownies zijn een echte verwennerij: zacht, smeuïg en vol van smaak. Zeker het proberen waard en vast een zeker een nieuw familierecept. 

Chocolate Brownies

Ingrediënten

  • 150g pure chocolade
  • 150g boter
  • 3 eieren
  • 225g fijne kristalsuiker
  • ½ theelepel vanille aroma
  • 100g bloem
  • ½ theelepel zout

Bereidingswijze

  1. Doe de boter en chocolade in een pan en laat, af en toe roerend, over een laag vuur smelten.
  2. Doe de suiker, eieren en vanille aroma in een kan en klop tot een luchtig mengsel.
  3. Neem de pan van het vuur zodra de boter en chocolade gesmolten zijn en laat iets afkoelen.
  4. Giet het suiker, eieren en vanille mengsel in de pan en meng het door de boter en chocolade.
  5. Voeg de bloem en het zout toe en roer goed door.
  6. Schenk het beslag in een ingevet bakblik en spreid gelijkmatig uit.
  7. Bak op 180C (heteluchtoven) in 20 minuten gaar.
  8. Neem het bakblik uit de oven and laat de brownie in het bakblik afkoelen

Serveert u de brownie warm met ijs? Laat de brownie dan 5-10 minuten in het bakblik afkoelen voor u het aansnijdt.

Gebruikt u de brownie koud, laat het dan in het bakblik afkoelen tot het koel genoeg is om te hanteren, haal het uit het bakblik en laat op een rooster volledig afkoelen. Snijd de brownie in blokjes, serveer en geniet!