Deze curry is heerlijk als vegetarische maaltijd, maar als je net als een paar mensen die wij kennen niet zonder vlees wilt eten, kun je er tijdens het bakken gemakkelijk een in blokjes gesneden kipfilet aan toevoegen...

Ingrediënten
1 el olie
2 el groene Thaise currypasta 1 x 400 ml
blikje kokosnootmelk 350 ml
groentebouillon
1 rode paprika, in stukjes
1 grote aardappel, in blokjes
1 stronk broccoli, in roosjes
225 gr peultjes, gedopt
1-2 rode Spaanse pepers, fijngesneden
1 stengel citroengras, fijngesneden
snufje zout
snufje suiker
2-3 porties
Bereidingswijze
1. Doe de olie in een pan op het vuur en bak de currypasta een minuutje, voeg dan de kokosmelk en de bouillon toe, roer alles door elkaar en voeg dan de rode peper en de aardappelblokjes toe.
2. Laat gedurende 10 minuten sudderen en voeg de broccoliroosjes, de peultjes, de peper, het citroengras, zout en suiker toe.
3. Laat nog 10 minuten sudderen of tot de groenten gaar zijn. Schep in kommen en garneer met verse koriander en schijfjes rode chilipeper. Serveer met rijst.